Wpc teraszburkolat

           Premium Classic teraszburkolatok Rendszer ár Bruttó :21.000 Ft

Szeretnénk felhívni a kedves vásárlók figyelmét arra, hogy a Rendszerár egy kedvezőbb konstrukció. 
A rendszerárak minimum 10 m2 WPC teraszburkolat megvásárlása esetén értendőek.

A rendszerár az 1 m2 burkolásához szükséges anyagokat tartalmazza.
Amennyiben fehér rendszert vásárolnak, abban az esetben a rendszer ára Bruttó: 26.500Ft

Szál árban 145x21x2900 mm: 7.500Ft Bruttó


Leírás

Premium Classic WPC termékünk (wood plastic composite) 60% farostból (bambusz,faliszt),30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. Magas fatartalma biztosítja a gyönyörű, esztétikus fa-hatású megjelenést amíg műanyag tartalmának köszönhetően elsősorban rendkívül időtállóvá válik. Nem igényel speciális felületkezelést, nem rothad, nem vetemedik, nem gombásodik és ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben, melyek előnyeit képezik a faburkolatokkal szemben. Színe a folyamatos UV sugárzás miatt kis mértékben világosodhat.Felhasználhatósága: elsősorban otthoni teraszok, medence partok, kerti sétányok, járdák kialakítására alkalmas.

Technikai jellemzők

Párnafa:
Szélesség: A párnafa 30x50 mm szélességben.
Szín: A burkolati elemhez megfelelően fekete, barna, tölgy és fehér színekben elérhető ártól függetlenül.Hosszúság: 2900 mm hosszúságban kapható minden színben.

Burkolati elem/deck:
Kialakítása:Mindkét oldalával felfelé alkalmazható, 145x21 mm-es, szál csiszolt járófelület. Egyik oldala mikrobarázdált, másik oldala ritkábban barázdált megmunkálású felület.
Szín:Antracit, világosszürke, kávébarna, sötétbarna, csoki barna, téglavörös, natúr tölgy, márvány fehér
Hosszúság:2900 mm hosszúság 5800 mm hosszúság sötétbarna, világosszürke színekben.Rendszermagasság:51 mm

A burkolati rendszer: 1 négyzetméter burkolásához a következő anyagokra van szüksége:

 • 6,62 folyóméter burkolati elem/deck

 • 1 darab párnafa

 • 20 darab rögzítőklipsz

 • 20 darab klipsz rögzítő csavar

 • 5 darab párnafa rögzítő tiplis csavar

 • 1 darab indító/záró klipszTerasz kiegészítők 

Co-extrudált teraszburkolatok

Redszer ár Bruttó: 31.000Ft

A második generációs co-extrudált teraszburkolatokból jelenleg háromféle színt tartunk raktáron

Leírás:

A második generációs co-extrudált teraszburkolataink elsősorban a burkolat felületének kidolgozottságában, valamint a faerezet kialakításában térnek el elődjüktől. A felület jóval mélyebb barázdákat tartalmaz, mely által egy gyönyörű, anyagában a fához rendkívül hasonlító burkolati elem jön létre, ötvözve a WPC termékek megannyi pozitív tulajdonságával, mint például az UV-állóság, időállóság vagy a kopásállóság. Az idő elteltével a WPC termékek gyártása is rendkívüli ütemben fejlődött, ami jelenleg is tart. Ennek a technikai fejlődésnek köszönhetően a második generációs WPC termékek élettartama és stabilitása is nőtt. A legújabb termékeinkre már 20 év garancia biztosított.​

Miért jobb a Co-extrudált WPC a hagyományos WPC teraszburkolatnál?

 • Természetesebb hatás: magas bambusztartalmának illetve az új előállítási technológiának köszönhetően ránézésre rendkívül hasonlít a valódi fához. Ugyanakkor a felületét képező műanyag bevonat miatt nem karcolódik, nem kopik. Színeit tekintve a fa természetes színeitől az egészen élénk színeken át a durvább, sötétebb árnyalatokban is kapható.

 • Stabilitás: a Co-extrudált burkolat a hagyományos burkolathoz képest sokkal szilárdabb, konzisztensebb anyag. Nem rothad, nem vetemedik, esős időszakban sem vesz fel vizet. Kevésbé tágul a hőre és UV-állóbb is, ami azt jelenti, hogy a folyamatos erős napsütés kevésbé van kihatással színének változására.

 • Hosszabb élettartam: több mint 25 éves élettartama van

 • Könnyen telepíthető és tisztítható: a bor, vaj vagy olaj által okozott foltok eltávolítása még mindig nehéz és kellemetlen feladat, de nem a Co-extrudált WPC esetében. Egyszerű, tisztítószeres vízzel mosható, nem igényel egyéb felületkezelést.

 • Környezetvédelem: 100%ban újrahasznosítható, környezetbarát anyagokból áll össze

 • Látvány: magas fatartalma miatt gyönyörű, szinte a valódi fához hasonló látványt nyújt a fa negatív tulajdonságai nélkül. NEM rothad, NEM vetemedik, NEM gombásodik, NEM halványodik.

 • Kezelés: nem igényel semmilyen speciális felületkezelést, nem kell festeni, ragasztani. Fenntartási költsége szinte nulla.

 • Felülete: simább felületű mint a hagyományos WPC teraszburkolatok, ezzel is jobban fokozva a fahatást. Mezítláb is kényelmesen lehet rajta mozogni. Felülete csúszásgátló anyagot is tartalmaz.

 • Időjárásálló: az időjárási viszontagságoknak nagyon ellenálló burkolat, nedvesség - és vízálló.


Co-extrudált Beige
Co-extrudált Beige
Co-extrudált Sötét Dió
Co-extrudált Sötét Dió
Co-extrudált Teak
Co-extrudált Teak

Woodgrain WPC teraszburkolat

Redszer ára Bruttó: 25.000 Ft

Leírás

2,9 es méretben 148x25mm

Fahatású felületképzésének köszönhe­tően az úgynevezett Woodgrain termékeink egy új generációt hoztak a WPC kompozit anyagok világába.

Anyagában színezett felülete rendkívül meghosszabbítja a burkolat élettar­tamát, időtállóvá teszi a karcolásokkal és a felületi kopással szemben.

25 mm-es vastagságának köszönhe­tően az intenzívebb igénybevételnek is könnyedén ellenáll, így kiváló megoldás lehet hotelek és vendéglátó helységek teraszainak, medence körüli partjainak kialakításához is.

Felhasználhatósága: otthoni teraszok, medence partok, kerti sétányok, járdák, éttermi teraszok vagy akár hotelek teraszának kialakítására is tökéletesen alkalmas.

Woody Wpc teraszburkolat

Redszer ára: 29.000Ft Bruttó

Leírás

A dombornyomott WPC burkolati anyagok a Woodgrain felületek továbbfejlesztett változatai, amelyek felszíne már-már összetéveszthetően hasonlítanak kialakításukat tekintve a fa felület erezetéhez.

A Woody termékcsalád anyagában színezett, amely rendkívül időtállóvá teszi őket a külső hatásokkal szemben és a felületi karcolások is kevésbé látszanak meg rajtuk.

21 mm vastag burkolati elemek, azonban szerkezeti kialakításuknak és megerősített nútvastagságuknak kö­szönhetően rendkívüli teherbírással bírnak, így nem csak otthoni felhasz­nálásra, hanem vendéglátóegységek, szállodák felhasználására is ajánljuk.

Az árváltozás jogát fenntartjuk!!