WPC projektek

Budapest Dohány utca wpc terasz

Budapest Dohány utca. A parkolás nem volt egyszerű, de szerencsére a megbízó foglalt nekünk parkoló helyet.(köszönet érte) A terasz kibővítése volt a cél, ez teljesült. Sikerült a megfelelő réteg rendel a meglövő terasz szintet elérni. Így a terasz elérte a funkcióját. 

Szentendrén wpc terasz kivitelezés

Szentendrén egy wpc terasz kivitelezését bízták ránk. A wpc-t az ügyfél előre megvásárolta. Az adott cégnek nem volt kivitelező csapata. Felmérést követően négy napon belül hozzálátunk a terasz burkolásához és további három napra volt szükségünk a befejezéséig. A képek magukért beszélnek.

Szentendre wpc kerítés és korlát

Szentendrén egy kerítés kivitelezésével bíztak meg. A kerítés elbontását és a zártszelvény festési munkálatait is mi végeztük el. Függőleges elrendezésben lett telepítve. A wpc színével azonos kapupánt csavarokat használtunk, így nem látszik a felrögzítések helye. A kert hátsó részén a gyékény korlátot wpc- re cseréltük. A wpc rögzítéséhez L alakú szögvasat használtunk.

Budapest III. kerület wpc terasz lerakása beton járólapokra 

A tulajdonos a helyszíni felmérés során megemlítette, hogy van olyan ingatlana is ami építés alatt áll és a kivitelező a terasz építését hátra hagyta. Az ingatlan terasza egy nem lépésálló puha szigetelést kapott majd pvc vízszigeteléssel fedték le. Ilyen esetben az ajzatott fúrni tilos! Ezért járólapokra rögzítettük a párnafákat így az aljzat sértetlen marad és a víz sem tud bejutni.   

Budapest II. kerület
 Társasház 2. emelet wpc terasz fektetése  

A II. kerületben egy társasház teraszainak a kivitelezésével bíztak meg. Fontos szempont volt a teraszok vízszigetelése. A terasz felülete lejtésben lévő vasbeton. A párnafák rögzítése során Ceresit szilikon tömítő ragasztót alkalmaztunk a furatok tömítésére. A korláton kívüli wpc lerakása sem jelentett problémát. Az L érzárók felrakásához az üvegkorlátok általunk leszerelésre kerületek. (A felrakást szakemberek végezték el).

Vörösfenyő teraszépítés Szentendrén

Szentendrén a Simon Szerszám Bt. bízott meg minket, hogy készítsük el a vörösfenyő teraszukat.
A teljes szerkezet megépítése egy hetet vett igénybe. A ház bejáratszintjére kellett emelnünk a teraszt. 

Vácon wpc terasz

Vácról kaptunk egy megbízást, hogy telepítsük a ARD Wpc burkolatot. Beton felületre rögzítettük a párnafákat 40 mm köztes távolsággal.( Más típusú, márkájú wpc-k 30 mm vagy maximum 35 mm köztes távolságot bírnak el!)  A járófelület felkerül a párnafákra, ezzel egyidejűleg kialakítottuk az aknafedlap helyét is. A végső fázisban az L alakú takaróelemeket csavaroztuk fel az élekre. A falra i alakú profilok kerültek kétkomponensű erős ragasztóval. A munka két munkanapot vett igénybe. A nettó felület 36 nm volt.

Törökbálint wpc jakuzzi

Törökbálinton a tükörhegyen egy süllyesztett jakuzzi körüli burkolást kellett elvégeznünk. A vas tartószerkezetet szoros együttműködésben egy helyi lakatossal egyeztettük. A munka tökéletesen sikerült.

Szentendre wpc terasz fektetése

Egy régi barátom bízott meg minket a térköves teraszának a leburkolásával.
A térkő esztétikus volt, de nagyon hideg volt a mezítlábas járásra. Most született kisbabájuk is játszhat az új wpc teraszon. A házba már nem kerül be homok a lábukról a térköves fugák közül.
"Esztétikus modern és praktikus szeretjük"

Csobánka vörösfenyő terasz kivitelezése 

Törökbálint Tükörhegy wpc teraszok

Wpc burkolat a medence kőrül

Budapest II. kerület 30 nm wpc terasz lerakása

Budapest II.kerület wpc burkolat és virágláda kialakítása 

Wpc kerítés 

Budakeszin és Marimaparton wpc burkolás