WPC projektek

Wpc kivitelezési terv

Szakszerű kivitelezés előtt a telepítés helyszínének felmérése (pontos méretek, lejtés, fogadófelület anyagának vizsgálata, a rendelkezésre álló hely és a megrendelő igényeinek megismerése alapján burkolatkiosztási és kivitelezési tervet kell készíteni. Ez készülhet akár kézzel is, de mindenképpen kell tartalmazza a járófelületek elhelyezésének tervét (szálirány a lejtésnek megfelelően), ennek megfelelően az alátétprofilok kiosztását, az alátétprofilok és a járófelület rögzítésének módját, az oldaltakarók típusát és rögzítésének módját, valamint mindezen összetevők ezek alapján számított anyagmennyiségét is.

Mivel a hőtágulást akadályozhatják a különösen nehéz objektumok, így kérjük, a terasz megtervezésénél ezt vegye figyelembe: beton virágládák, beton lapokkal lesúlyozott napernyők stb. ne kerüljenek a burkolatra elhelyezésre a későbbi felhasználás során sem. Medencefedés vagy annak sínrendszere, lámpák, oszlopok és más objektumok a burkolathoz nem rögzíthetőek. Ilyen esetekben a burkolatot a közvetlenül az aljzathoz rögzítendő objektumok köré kell futtatni 

Budapest III. kerület wpc terasz lerakása beton járólapokra 

A tulajdonos a helyszíni felmérés során megemlítette, hogy van olyan ingatlana is ami építés alatt áll és a kivitelező a terasz építését hátra hagyta. Az ingatlan terasza egy nem lépésálló puha szigetelést kapott majd pvc vízszigeteléssel fedték le. Ilyen esetben az ajzatott fúrni tilos! Ezért járólapokra rögzítettük a párnafákat így az aljzat sértetlen marad és a víz sem tud bejutni.   

Budapest II. kerület
 Társasház 2. emelet wpc terasz fektetése  

A II. kerületben egy társasház teraszainak a kivitelezésével bíztak meg. Fontos szempont volt a teraszok vízszigetelése. A terasz felülete lejtésben lévő vasbeton. A párnafák rögzítése során Ceresit szilikon tömítő ragasztót alkalmaztunk a furatok tömítésére. A korláton kívüli wpc lerakása sem jelentett problémát. Az L érzárók felrakásához az üvegkorlátok általunk leszerelésre kerületek. (A felrakást szakemberek végezték el).

Vörösfenyő teraszépítés Szentendrén

Szentendrén a Simon Szerszám Bt. bízott meg minket, hogy készítsük el a vörösfenyő teraszukat.
A teljes szerkezet megépítése egy hetet vett igénybe. A ház bejáratszintjére kellett emelnünk a teraszt. 

Törökbálint wpc jakuzzi

Törökbálinton a tükörhegyen egy süllyesztett jakuzzi körüli burkolást kellett elvégeznünk. A vas tartószerkezetet szoros együttműködésben egy helyi lakatossal egyeztettük. A munka tökéletesen sikerült.

Szentendre wpc terasz fektetése

Egy régi barátom bízott meg minket a térköves teraszának a leburkolásával.
A térkő esztétikus volt, de nagyon hideg volt a mezítlábas járásra. Most született kisbabájuk is játszhat az új wpc teraszon. A házba már nem kerül be homok a lábukról a térköves fugák közül.
"Esztétikus modern és praktikus szeretjük"

Csobánka vörösfenyő terasz kivitelezése 

Törökbálint Tükörhegy wpc teraszok

Wpc burkolat a medence kőrül

Budapest II. kerület 30 nm wpc terasz lerakása

Budapest II.kerület wpc burkolat és virágláda kialakítása 

Wpc kerítés 

Budakeszin és Marimaparton wpc burkolás