Wpc kerítések

Simple wpc kerítés

Ára: 15.000Ft/db 20x140x5800mm 

Amennyiben a kerítés alapjai már megvannak Önöknél, esetleg egy régi elhasználódott kerítést szeretnének WPC burkolatra cserélni, remek választásnak bizonyulhatnak, hiszen a WPC Simple Deck-jeink három különböző színben kaphatóak. Ebben az esetben a Deck-et opel fejű csavarral vagy kapupánt csavarral rögzítjük a kerítés vas szerkezetéhez. Természetesen kerítéselem vásárlásakor csak az elemet kell megvásárolniuk és a színben hozzá tartózó csavarokat és végzáró kupakokat. A fehér dekk ára feláras!

Kiegészítők

Pémium Classic kerítés dekk

Ára: 7.500Ft/db 21x145x2900mm

Premium Classic teraszburkolataink remek választásnak bizonyulhatnak, hiszen a WPC teraszburkolat Deck-jeink nyolc különböző színben tökéletesen felhasználhatóak kerítésként is.
Ebben az esetben a teraszburkolati Deck-et opel fejű csavarral vagy kapupánt csavarral rögzítjük a kerítés vas szerkezetéhez. Természetesen kerítéselem vásárlásakor a teraszburkolati elemet kell csak megvásárolniuk, így a burkolat ára minden színünkben.

Kiegészítők

Element Zárt kerítés

Ára: 16.000Ft/db 21x169x5800mm

Amennyiben komplett, zárt kerítésrend­szert szeretne a háza köré, természe­tesen üzletünkben ilyen lehetőségre is találhat megoldást.

Jelenleg négy színben, sötétbarna, sötétszürke (antracit), világos­szürke illetve tölgy (újdonság!) színekben elérhető.

A kerítésrendszerek kialakítása teljesen egyedi igényekhez mérhető.

A WPC oszlopaink 1,93 és 5,8 méteres hosszban kaphatóak, de természetesen egyedi méretre szabhatóak.

A rendszerhez tartozó kerítéselemeink 580 cm-es hosszúságban kaphatóak, de könnyedén szabhatóak a fa megmunkáláshoz szükséges egy­szerű eszközökkel.