Hasznos tippek wpc terasz karbantartásához

2018.02.13

Tartsa távol WPC termékét magas hőmérsékletű berendezésektől (mint a fűtő vagy grill készülékek stb.) hogy elkerüljük burkolatunk deformálódását, elszíneződését vagy egyéb sérülését. Ne hagyja hogy kerozin vagy más szerves vegyület érintkezzen a wpc felületével.

Ne hagyjon üres fémdobozt vagy más fémtágyat sokáig a felületen, hogy elkerülje a rozsda által okozott károkat. Ne tegyen nehéz tárgyakat közvetlenül a burkolatra és próbálja elkerülni, hogy ilyen tárgyak mozgatásával kár keletkezzen benne.

Tapasztalataink szerint sokféle anyag okozhat elszíneződést a teraszburkolatokon, ezért fokozott óvatosággal kell eljárni cement, fémreszelék, vagy medence vízét kezelő anyagok használata esetén. Javasoljuk, hogy minden új vegyi anyagot próbáljon ki a terasz egy kevésbé látszó helyén. A terasz lerakását követően az eső vagy más csapadék okozhat foltosodást, színváltozást, azonban ez normális és néhány megázás után magától megszűnik.

Ügyeljen, hogy szállítás, lerakás vagy tárolása közben ne essen le magasról. Bár a WPC burkolat nem kíván sok karbantartást, gyakori tisztítása segít megőrizni szépségét. Magasnyomású mosó megfelelő mosószerrel fokozhatja a tisztítás eredményét. Mindig szálirányban használja a magasnyomású mosót, melyet tegyen elővigyázatossággal. Élvezze teraszát évekig!